Golden Tulip Hotel Central op 2e plek Hotel of the Year 2016   

Digitaal bladeren

Golden Tulip Hotel Central op 2e plek Hotel of the Year 2016   
Auteur:

Golden Tulip Hotel Central op 2e plek Hotel of the Year 2016   

Golden Tulip Hotel Central heeft een verdienstelijke 2e plaats behaald in de verkiezing Hotels of the Year 2016 met een score van 98,2%. Het hotel scoort al jaren achter elkaar een top positie met de resultaten uit de Golden Tulip’s Quality Assurance programma. Dit jaar was Golden Tulip Leiden met 98,3% de winnaar.

Hotel of the Year 2016
Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd “Mystery Guest” verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid, merkbeleving en milieubewust werken.

Een prestatie om trots op te zijn, wat we samen met onze medewerkers  weer hebben bereikt!” vertelt Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central enthousiast. “Wij zijn trots op deze tweede plaats maar nog meer op het feit dat we jaarlijks een hoge notering bereiken. We willen ons onderscheiden van de meer gestandaardiseerde hotels door het unieke karakter en de mogelijkheden van ‘s-Hertogenbosch  te verbinden met joie de vivre van Central. Het vergt toewijding van ons hele team om dit resultaat te behalen. We stellen onze gasten centraal en doen er alles aan ze tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen.

Golden Tulip Hotel Central tijdens de kerstvakantie
Graag stellen wij de inwoners van ’s Hertogenbosch en omstreken, in het netnummer 073, de mogelijkheid om tijdens de kerstvakantie voordelig te komen kennismaken met het hotel. Voor slechts € 73,00 inclusief ontbijtbuffet per kamer per nacht voor 2 personen, kunt u zelf overnachten bij ons in het hotel. Of heeft u familie of vrienden op bezoek? Dan kunt u uiteraard hen heerlijk bij ons laten verblijven. Voor reserveringen en/of vragen kunt u contact opnemen via (073) 6.926.926 of per e-mail info@hotel-central.nl onder vermelding van “073-actie”. U kunt in de periode van 23 december 2016 tot en met 8 januari 2017, met uitzondering 31 december 2016, in Central overnachten op basis van beschikbaarheid.

0 Reacties uitgeschakeld voor Golden Tulip Hotel Central op 2e plek Hotel of the Year 2016    2473 17 december, 2016 073 Culinair, Zakelijk nieuws december 17, 2016

Facebook Comments