Fit de zomer in!

Digitaal bladeren

Fit de zomer in!
Auteur:

Fit de zomer in!

In regio ’s-Hertogenbosch heeft 48% van de inwoners overgewicht. Behoor je ook tot die groep, maar wil je graag een gezonder gewicht bereiken? Met hulp van Nomobese wen je jezelf een gezonde levensstijl aan om nooit meer te zwaar te zijn. Op zondagmiddag 9 april organiseert Nomobese een open middag. Tussen 13.00u en 16.00u kan je kennismaken met de werkwijze en de unieke systemen waarmee gewerkt wordt. Je vindt Nomobese in Rosmalen op Tuinstraat 8A (gevestigd achter de brandweer).

Het concept van Nomobese is uniek en is gebaseerd op de 5 belangrijkste pijlers om een gezond gewicht te bereiken en te behouden: Voeding, coaching, beweging, technologie en nazorg. Om kennis te maken worden de deuren op 9 april geopend van 13.00u tot 16.00u. Iedereen kan deelnemen aan een bootcamp, een behandeling ondergaan om onze systemen te ervaren of om persoonlijke adviezen te krijgen van onze diëtiste of één van onze Nomobese coaches. Iedereen die wil afslanken, in welke mate dan ook, is van harte uitgenodigd om binnen te komen lopen. Familie, vrienden en kinderen zijn ook meer dan welkom. Onder het genot van een gezond hapje en drankje laten we je graag zien hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Over Nomobese
Nomobese is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in hun afslankproces. Iedere klant wordt individueel begeleid om hun doelen te bereiken. Samen werken we aan het aanleren van een gezonde levensstijl die bij hen past op het gebied van voeding en sport. Daarnaast dragen onze spierstimulatie- en lymfesystemen bij aan het afslankproces. Het spierstimulatiesysteem prikkelt de spieren waardoor deze verder ontwikkeld worden en het lymfesysteem zorgt voor vochtverlies. Op deze unieke manier komen fantastische resultaten tot stand.

0 Reacties uitgeschakeld voor Fit de zomer in! 677 03 april, 2017 Zakelijk nieuws april 3, 2017

Facebook Comments