Bouwwerkzaamheden nieuwe bioscoop ‘s-Hertogenbosch gestart

Digitaal bladeren

Bouwwerkzaamheden nieuwe bioscoop ‘s-Hertogenbosch gestart
Auteur:

Bouwwerkzaamheden nieuwe bioscoop ‘s-Hertogenbosch gestart

Deze week, op donderdag 6 april, zijn de bouwwerkzaamheden van de nieuwe Kinepolis bioscoop in ’s-Hertogenbosch officieel van start gegaan. Het complex in het Paleiskwartier krijgt 7 zalen en 1.000 stoelen.

De eerste werkzaamheden op de bouwplaats waar de bioscoop zal gaan verrijzen, zijn vooral van voorbereidende aard. Er wordt graafwerk verricht en de komende weken wordt de bouwplaats ingericht. Volgens de voorlopige planning gaat vanaf 1 mei de paalfundering van start. De opening van de bioscoop staat gepland in het voorjaar van 2018. Kinepolis mikt op 350.000 bezoekers per jaar in Den Bosch. Na Kinepolis Breda, wordt dit de tweede Kinepolis-vestiging in Noord-Brabant.

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group NV telt 49 bioscopen, verspreid over België (12), Nederland (15), Frankrijk (11), Spanje (6), Luxemburg (3), Zwitserland (1) en Polen (1). In Nederland zijn Utopolis en Wolff Bioscopen onderdeel van Kinepolis.

0 Reacties uitgeschakeld voor Bouwwerkzaamheden nieuwe bioscoop ‘s-Hertogenbosch gestart 3825 07 april, 2017 Nieuws april 7, 2017

Facebook Comments