Asperges in het veld

Digitaal bladeren

Asperges in het veld
Auteur:

Asperges in het veld

Van vrijdag 12 mei t/m maandag 29 mei 2017 vindt de derde editie plaats van Asperges in het Veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeëneenhalve week lang verrijst een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Kwekerij Verhoeven. Midden in de natuur op De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch.

Pop-up restaurant
Een team van (sterren)koks bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs en kelners u in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. Laat u verrassen door de mooie en smaakvolle aspergecreatie’s van de koks. We zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 15.00 uur voor de lunch en van 18.00 tot 23.00 uur voor het diner. Het stijlvolle restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 (overdekte) zitplaatsen.
Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft onze sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Koken op topniveau
Dit jaar zullen een achttal Top-chefs uit de regio van diverse (Michelinsterren)restaurants op de velden komen koken. Laat u meenemen in de wereld van de Top-chefs en geniet van uiteenlopende aspergebereidingen uit diverse keukens.

Rondleiding en zelf steken
Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner een rondleiding te krijgen van kweker Erik Verhoeven over de velden en te zien hoe de asperges biologisch/dynamisch gestoken worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst.

Workshop Julius Jaspers & Butcherteam
Ben jij een vleesliefhebber dan staat er op zaterdag 27 mei om 11.30 uur een afspraak met Julius Jaspers en Gert Jan Kiers in je agenda! De Nederlandse topslager Gert Jan Kiers leert je alles over het beste stukje vlees van het varken in een leerzame en bijzonder smakelijke workshop samen met Julius Jaspers

Familiedag
Op zondag 14 mei en donderdag 25 mei is het Familiedag bij Asperges in het Veld te Cromvoirt. Op deze dagen is het mogelijk om de kinderen te laten aanschuiven bij de soepfabriek waar ze zelf gaan koken. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn. U heeft dan de mogelijkheid op heerlijk te genieten van een voortreffelijke asperge-lunch.
Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen op www.aspergesinhetveld.nl.

0 Reacties uitgeschakeld voor Asperges in het veld 806 19 april, 2017 073 Culinair, Zakelijk nieuws april 19, 2017

Facebook Comments