Trijntje Oosterhuis vanmiddag slotact Jazz in Duketown

Digitaal bladeren

Trijntje Oosterhuis vanmiddag slotact Jazz in Duketown
Auteur:

Trijntje Oosterhuis vanmiddag slotact Jazz in Duketown

Vanmiddag zal Trijntje Oosterhuis een geweldige editie van Jazz in Duketown afsluiten. Om 16:30 begint haar optreden  met de Dutch Concert Big Band op het podium op de Parade. Verder treden vandaag nog de wereldberoemde Amerikaanse saxofonist Joshua Redman (15:30 uur op de Markt) en de Tilburgse Sanne Rambags, de winnaar van de Conservatorium Talent Award 2017, (14:30 Willem 2 concertzaal) op. Om 13:45 uur speelt Latineo, latinjazz geïnspireerd op Cubaanse en Caribische muziek op de Parade.

Het ijzersterke programma en het schitterende weer zorgden ervoor dat de binnenstad van ’s-Hertogenbosch de afgelopen drie dagen uitstekend bezocht werd. De vele bezoekers genoten onder meer van grote namen als Room Eleven, Al Di Meola, Renegade Brass Band, Michelle David en China Moses maar ook bij de kleinere acts was er veel publiek.

0 Reacties uitgeschakeld voor Trijntje Oosterhuis vanmiddag slotact Jazz in Duketown 1211 05 juni, 2017 Hotspots, Nieuws juni 5, 2017

Facebook Comments