Schrijf je nu in voor  BrandLoyalty Vestingloop

Digitaal bladeren

Schrijf je nu in voor  BrandLoyalty Vestingloop
Auteur:

Schrijf je nu in voor BrandLoyalty Vestingloop

Nieuw: 5 km Para Run!
Tijdens de 13e editie van de BrandLoyalty Vestingloop van 27 mei bieden we ook mindervalide runners de mogelijkheid om aan het gezelligste hardloopevent van Zuid-Nederland deel te nemen. Ben je visueel gehandicapt, een wheeler of ren je bijvoorbeeld op blades? Doe ook mee! De 5 km Para Run deelnemers (en eventuele begeleiders die gratis meedoen) starten vanuit een eigen vak. Uiteraard zorgen wij voor aangepaste faciliteiten. Schrijf je snel in gezien het beperkt aantal beschikbare startnummers.

Alle antwoorden op een rijtje!
Met zo’n 8.000 deelnemers is een grote hoeveelheid aan vragen in de aanloop naar het evenement te verwachten. Gezien het veelal repeterende karakter hebben we een FAQ (overzicht van de meest gestelde vragen) op de website geplaatst. De antwoorden op je vragen over o.a. je inschrijving, parcours, aanwezige faciliteiten, parkeren, het nieuwe onderdeel 5 km Para Run en bedrijvenloop kan je op www.brandloyaltyvestingloop.nl terugvinden.

Programma
De starttijden, exacte route en het entertainmentprogramma worden binnenkort bekend gemaakt. Houd het nieuws op de website www.brandloyaltyvestingloop.nl  goed in de gaten!

0 Reacties uitgeschakeld voor Schrijf je nu in voor BrandLoyalty Vestingloop 474 24 februari, 2018 Nieuws februari 24, 2018

Facebook Comments