Digitaal bladeren

Chocoladetaart!
Auteur:

Chocoladetaart!

Met dit eenvoudige recept bak je zo een heerlijke chocoladetaart!
Voor als je iets te vieren hebt of gewoon zin hebt in chocolade!
Voor 8-10 stukken

Ingredienten:
250 gr boter
3 dl room
400 gr pure chocolade
180 gr suiker
8 eieren losgeklopt

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 C. Bekleed een springvorm (24 cm doorsnee) met bakpapier.
2. Smelt de boter, de room en chocola au bain marie (pan water laten koken en daar een bak in zetten)
3.Voeg de suiker toe en roer tot deze is opgelost
4. Voeg het chocolademengsel toe aan de eieren. Roer alles tot een egaal mengsel
5. Doe het mengsel in de vorm en bak circa 40 min. Laat de taart in de vorm afkoelen.
Ja, even geduld hebben!! Haal hem dan uit de vorm en wikkel er folie omheen. Zet de taart 2-3 uur in de koelkast om op te stijven.

Eet smakelijk!

0 0 1139 24 mei, 2015 073 Culinair, Koken met Anne mei 24, 2015

Facebook Comments