Digitaal bladeren

Nieuws van Keurslagerij Slenders!
Auteur:

Nieuws van Keurslagerij Slenders!

keurslagerlogo_FC_webBarbecueseizoen in volle gang!
Met het zomerse weer in aantocht zijn wij natuurlijk al helemaal in de ban van het barbecueseizoen. Wat dacht u van een barbecue organiseren om uw medewerkers, klanten en leveranciers te bedanken voor hun inzet of de prettige samenwerking. Ook, of juist, voor zo’n barbecuepartij bent u bij ons als barbecuespecialist aan het juiste adres!
Saté, hamburgers, biefstuk, smakelijk gemarineerde kipfilet of garnalenspies: iedereen heeft zo zijn favoriet. Met een barbecuepartij is er altijd wel voor iedereen iets lekkers. Het kost vaak wel veel tijd om alles te organiseren, hoe fijn zou het zijn als wij u die zorg uit handen zouden nemen? Vertel ons wat, waar en wanneer. En wij regelen (bijna) alles voor u! Het vlees, de barbecue, de bereiding, salades, stokbrood, sausjes, kruidenboter en desserts. Dit alles in goed overleg.
Bezoek ook onze site www.slenders.keurslager.nl
Natuurlijk leveren wij alleen producten van onze beroemde Keurslager kwaliteit.

Keurslager Slenders deelnemer aan Winkelbox!
Je herkent het misschien wel, je hebt graag de lekkere en verse producten van je favoriete winkels in je omgeving maar je hebt geen tijd of zin om naar de verschillende winkels te gaan. Dan is Winkelbox een prima oplossing. “Ook wij zijn nu aangesloten bij Winkelbox”, aldus Theo Slenders. “Je bestelling wordt in je persoonlijke winkelbox verzameld en deze wordt daarna in één keer bezorgd op de aangegeven dag, tijd en plek. Zo kun je bij 8 versondernemers in ’s Hertogenbosch je boodschappen doen en alles vers en op je eigen tijd gratis laten bezorgen”. “Wij van Keurslagerij Slenders zijn erg blij dat wij ons bij Winkelbox hebben aangesloten”.

Al 70 jaar verstand van lekker vlees!
Dit jaar is het 70 jaar geleden dat een groep vooraanstaande slagers in Utrecht de Vereniging van Keurslagers oprichtte. Het idee: de handen ineenslaan en samen ambachtelijk en lekker vlees verkopen. Op een verrassende en aantrekkelijke manier. Al gauw sloten slagers vanuit het hele land zich bij de vereniging aan.

Anno 2016 is de vereniging nog altijd springlevend, met rond de 500 aangesloten, zelfstandige slagerijen. Stuk voor stuk bijzondere winkels, met hun eigen specialiteiten en geschiedenis. Wat ze gemeen hebben? Vakmanschap, smaakvolle producten en aandacht voor elke klant. Bovendien voldoet elke Keurslager aan hoge professionele eisen. Diverse keuringen en beoordelingen op onverwachte momenten waarborgen de kwaliteit. En dat bepaalt het succes. Vroeger, nu en over 70 jaar nog steeds!
“Wij zijn er trots op, dat wij het predicaat Keurslager mogen dragen”, aldus Theo Slenders en zijn team.

0 Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van Keurslagerij Slenders! 865 29 mei, 2016 073 Culinair, Zakelijk nieuws mei 29, 2016

Facebook Comments