Digitaal bladeren

Kings of Colors Urban Art & Food Festival  10 & 11 september 2016
Auteur:

Kings of Colors Urban Art & Food Festival 10 & 11 september 2016

Het Kings of Colors Urban arts & Foodfestival is hét gratis toegankelijk, vernieuwend en bruisend evenement in de Spoorzone van ‘s-Hertogenbosch dat aandacht besteedt aan de verschillende elementen binnen de urban en hiphop cultuur. We willen urban culture toegankelijk maken zodat iedereen ervan kan genieten. Toegankelijk betekent bij het Kings of Colors Festival dat iedereen onderdeel is een een grote creatieve familie. Zelfs als nieuwkomer kun je je op je gemak voelen in een niet alledaagse omgeving. Met het Kings of Colors festival geven wij inzicht in de oorsprong van een geweldige subcultuur en de bijbehorende sfeer en lifestyle van dans, muziek en beeldende kunst. Elkaar inspireren, leren begrijpen en respecteren door met elkaar te communiceren en ervaringen te delen. De hiphop filosofie “Peace, unity, love and having fun” in zijn puurste vorm.

De rode draad tijdens het Kings of Colors Festival is live graffiti en streetart. Voor de derde editie op 10 en 11 september 2016 hebben we weer een indrukwekkende LINE-UP van voornamelijk nationale aangevuld met een aantal internationale graffiti kunstenaars. Tijdens het tweedaagse festival laten we bewust diverse stijlen zien. Van de old school pioniers met klassieke graffiti tot de nieuwe generatie grafisch geschoolde graffiti artiesten. Kleurrijke muurschilderingen van namen, teksten tot realistische portretten. Alle facetten van graffiti komen aan bod. Door de kunstenaars de vrije hand te geven, krijgt het publiek een mooie en levendige indruk van de deze creatieve en kleurrijke subcultuur. Het buitenterrein van de voormalige veevoederfabriek De Heus, nu omgedoopt tot de Tramkade, wordt voorzien van mobiele wanden waar een de graffiti artiesten hun kunsten komen vertonen. Eyecatchers krijgen een prominente plek binnen het festival, zij zullen maar liefst zes graansilo’s een complete make-over geven.

10 & 11 september 2016 van 12:00 tot 22:00 uur Tramkade Den Bosch
Meer informatie: http://kingsofcolors.com

0 Reacties uitgeschakeld voor Kings of Colors Urban Art & Food Festival 10 & 11 september 2016 1095 31 augustus, 2016 Nieuws augustus 31, 2016

Facebook Comments