Digitaal bladeren

Bosch by Night Walking Dinner
Auteur:

Bosch by Night Walking Dinner

a3_poster_bbndEen wandeling langs restaurants in ‘s-Hertogenbosch, gecombineerd met een bezoek aan de lichtshow Bosch by Night. Elke chefkok serveert u een zalig zondig gerecht, gebasseerd op de zeven hoofdzonden van Jheronimus Bosch.

Restaurants in het centrum van ‘s-Hertogenbosch spelen het gehele Boschjaar in op de diverse activiteiten in de stad. Zo komen zij vanaf september 2016 met een uniek Bosch by Night Walking Dinner. Een select gezelschap van gasten wordt een bijzonder programma geboden dat speciaal is afgestemd op de bijzondere lichtshow op de markt.

De onbezorgde avond begint bij Hotel Mövenpick waar men gratis de auto kan parkeren en alvast geniet van een drankje aan het water. Daar ontvangen de gasten de route die zij die avond gaan volgen. Een route langs drie fantastische restaurant is de binnenstad en natuurlijk een smakelijk bezoek aan de Bosch by Night lichtshow. Ideaal om samen met familie, vrienden of zakelijke relaties te beleven. Kijk voor meer informatie op www.bezoekdenbosch.nl/boschdiner

0 Reacties uitgeschakeld voor Bosch by Night Walking Dinner 3423 28 september, 2016 073 Culinair, Zakelijk nieuws september 28, 2016

Facebook Comments