Digitaal bladeren

TasteXL, het grootste restaurant van Nederland
Auteur:

TasteXL, het grootste restaurant van Nederland

Bosch Culinair evenement op 30 oktober

De Restaurant Alliantie ‘s-Hertogenbosch organiseert op zondag 30 oktober voor de tweede keer het succesvolle culinaire evenement TasteXL. Dit evenement is onderdeel van de Gastvrijheidscampagne van de gemeente ’s-Hertogenbosch en heeft als doel bezoekers te verrassen met culinaire hoogstandjes in restaurants én op Bossche locaties of attractiepunten en bij winkeliers. De alliantie werkt hiervoor samen met studenten van de HAS Food & Design.

Samenwerking HAS
Tijdens deze deze ‘tasty tour’ verkennen gasten de verrassende Bossche binnenstad en genieten zij van de Bossche gastvrijheid en culinaire hoogstandjes van vier verschillende restaurants. Daarnaast worden de smaakpapillen geprikkeld met trendy bites naar concept en receptuur van de HAS (Food & Design) bij foodwinkeliers Boergondisch, Barrique Culinair & Cadeau en Mister H.A.M.burger. Drie studenten van de HAS zullen zich de komende weken buigen over de locaties, ingrediënten en presentatie van de bites.

Stad als decor
Gasten worden ontvangen op het voorplein van het Noordbrabants Museum waarna zij in  vier restaurants een gerecht en een drankje geserveerd krijgen. Tijdens de wandeling door de binnenstad zullen zij bovendien op drie plaatsen worden verrast met een trendy bite. Het dessertbuffet wordt dit jaar geserveerd in de kloosterkeuken van de voormalige Mariënburg, heden in aanbouw als Graduate School ’s-Hertogenbosch. Wijnhuis Belgers verzorgt hier de dessertwijnen.

Deelnemende restaurants: Allerlei, Ding Dong, Breton, FFSwanjéé, KEK, Hotel Central, LUX, Pilkington’s, In den Zevenden Hemel en Ries.

Datum en tijd: zondag 30 oktober, 11.00-17.00 uur. Prijs p.p. € 49,50 (incl. 4 gerechten, 4 drankjes, 3 bites en een topervaring kado!). Meer informatie en tickets online via: www.tastexl.nl of facebook /tasteXL

0 Reacties uitgeschakeld voor TasteXL, het grootste restaurant van Nederland 1273 13 oktober, 2016 073 Culinair, Nieuws oktober 13, 2016

Facebook Comments