Digitaal bladeren

073 Hotspots, de nieuwste trends en tips
Auteur:

073 Hotspots, de nieuwste trends en tips

Vanaf nu hebben we een nieuwe rubriek met de veelbelovende titel 073 Hotspots. Eén pagina, misschien worden dat er nog wel meer, met van alles en nog wat op het gebied van food, shoppen en events. Rosa Dammers trekt er regelmatig op uit om de sfeer en smaak te peilen van nieuwe culinaire en horeca-initiatieven. Snuffelt in de talrijke leuke winkeltjes naar leuke gadgets en tipt je over leuke feestjes die staan te gebeuren. Wil jij ook een hotspot worden, stuur dan een mailtje naar info@073magazine.nl en Rosa komt graag even langs.

0 Reacties uitgeschakeld voor 073 Hotspots, de nieuwste trends en tips 1030 22 mei, 2017 Hotspots, Nieuws, Zakelijk nieuws mei 22, 2017

Facebook Comments