Digitaal bladeren

Naar de Bossche markt? Ja! gezellig en… voordelig!
Auteur:

Naar de Bossche markt? Ja! gezellig en… voordelig!

Aan de ondernemers van de Bossche warenmarkt zal het niet liggen. Niet alleen pakken zij uit met verrassende aanbiedingen maar de komende tijd hebben zij ook allerlei gezamenlijke acties op de agenda staan. Zo is er op 1 juli een haringproeverij gepland. Bij die gelegenheid kun je gratis genieten van de heerlijke nieuwe maatjes. Ze zullen ook dit jaar ongetwijfeld weer heerlijk smaken. Verder kun je binnenkort profiteren van een enveloppenactie waarmee je bij de non-foodkramen op een flinke korting kunt rekenen waar je écht blij van wordt. In onze Bourgondische hoofdstad spreekt het voor zich dat de ondernemers je ook nog op een proeverij gaan trakteren. En als kers op de taart volgt ook nog een verrassende tassenactie. Over deze en andere zaken volgt nog meer informatie in de komende nummers van dit magazine en op de FB pagina van de De Bossche Markt.

Het wordt weer gezellig op de markt! Je bent van harte welkom!
Let op: Klik hier voor alle aanbiedingen!

0 Reacties uitgeschakeld voor Naar de Bossche markt? Ja! gezellig en… voordelig! 1426 26 mei, 2017 Hotspots, Zakelijk nieuws mei 26, 2017

Facebook Comments