Digitaal bladeren

Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch 2017
Auteur:

Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch 2017

Plan nu je culinaire weekend op 7 | 8 | 9 | 10 september!

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch pakt tijdens de 31e editie door op de oorsprong van ‘hét culinaire evenement van de Brabantse hoofdstad’ met méér foodbeleving, méér restaurateurs en wederom een aantrekkelijk workshopprogramma. Verbinding is dé krachtterm achter het succes van de Relatieavond. Deze avond – altijd op donderdag – wordt in veel zakelijke agenda’s een jaar van tevoren geblokkeerd. Het evenement vindt plaats in het tweede weekend van september.

verleiding , verbeelding, verbinding

Nieuwe entree op Foodplein met workshops en proeverij
De gast van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch wacht dit jaar een bruisende entree op een gezellig foodplein waar workshops plaatsvinden en waar in foodshops volop wordt geproefd van worstenbrood, ijs, macarons, olie en azijn. Het middenterrein krijgt dit jaar een nieuwe indeling en is in zijn geheel toegankelijk voor alle bezoekers op de begane grond. Het podium in het midden van het terrein maakt plaats voor twee restaurants (Versus en ’t Misverstant) die op deze plek zullen gaan zorgen voor live cooking. Naast twee podia aan de zijde van het Wereldterras en aan de zijde van het Foodplein, is er op hoogte een podium gecreëerd met ruimte voor de klanken van een DJ.

Zelf koken op Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch
Koken met collega’s, kookclub, vrienden of familie
Verdieping in kooktechnieken, ingrediënten en bereidingswijzen doe je op Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch! Culinaire Duizendpoot Ellen Steenbergen verzorgt op vrijdag 8-, zaterdag 9- en zondag 10 September workshops op Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. De BBQ is inmiddels verheven tot de buitenkeuken van vele huishoudens in zomer én winter. Leer hoe je de lekkerste vlees-, vis-, bijgerechten en desserts maakt op de BBQ! Op zaterdag is er een workshop met vegetarische voorgerechten en amuses en op zondag kan een workshop vis fileren worden geboekt. De fijne kneepjes worden in anderhalf uur aangeleerd door Culinaire Duizendpoot Ellen Steenbergen
Prijs workshops € 24,50 per persoon. Workshops vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.30 en 21.00 uur en duren 1,5 uur. Meer informatie en tickets: www.bourgondisch-sh.nl

Culinaire cadeaubon
Geef Gerritjes cadeau en bestel de bon online in 5 stappen. Verras vrienden, familie, relaties of collega’s met een Cadeaubon voor Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. De Culinaire Cadeaubon is eenvoudig te bestellen via de website en kan worden ingewisseld aan de kassa’s op het evenemententerrein voor de waarde ervan in Gerritjes.
Prijs Culinaire Cadeaubon: € 26,00 (20 Gerritjes). Bestellen doe je in 5 stappen via www.bourgondisch-sh.nl.

Verleiding op het Wereldterras
Verleiding op het Wereldterras betekent kennismaken met internationale keukens die de stad rijk is. ‘Bezoekers vinden op het Wereldterras de knusse gezelligheid van een intiem en sfeervol terras, de geur van wereldkruiden, vers bereide vis en vlees en de zinnenprikkelende aanval op uw smaakpapillen!’ Gerechten op het Wereldterras zijn kleine gerechten (Fingerfood) voor de prijs van 5 Gerritjes.

Meer informatie
Bourgondisch ’s-Hertogenbosch donderdag 7 september (besloten Relatieavond: tickets Relatieavond verkrijgbaar via de website zo lang de voorraad strekt). Vrijdag 8 tot en met zondag 10 september 2017 is de toegang gratis. Gerritjes € 1,30. Workshops vr, za, zo: € 24,50 per persoon. Culinaire Cadeaubon € 26,00 euro (20 Gerritjes) in 5 stappen online te bestellen.
Meer informatie en tickets: www.bourgondisch-sh.nl.
Volg ons op twitter: @BourgondischSH, Instagram: Bourgondisch sH en/of op facebook: bourgondischSH

0 Reacties uitgeschakeld voor Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch 2017 1342 21 juli, 2017 073 Culinair, Evenementen, Hotspots, Nieuws, Zakelijk nieuws juli 21, 2017

Facebook Comments