Digitaal bladeren

Brasserie Cé geopend
Auteur:

Brasserie Cé geopend

Welkom bij Cé

Hotel Central, gelegen aan de markt, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken flink onder handen genomen in samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’, is er een prachtig ontwerp gemaakt. Ook het Bossche atelier Cor Unum, waar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek wordt vervaardigd, heeft een mooie bijdrage geleverd aan het geheel. De service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Volgens Karin Rademaker: ‘’Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van  ‘s-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.’’ De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden.  

Welkom bij Cé
Na 112 jaar eten en drinken bij Central is dit oe gère zien 2017. In het centrum van alle aandacht. Cé laat het u smaken, Cé ziet u graag. En da’s niet zomaar. We zijn van nu, maar gaan ook heel ver terug. Tot 1409 om precies te zijn. Met dank aan ridder Dirck de Roover. Het was deze gulle Bosschenaar die op een mooi centrale plek zijn ‘kapitale huis’ liet bouwen. De Leeuwenborgh, zoals Dirck zijn stadskasteel doopte, had beter De Zoete Inval kunnen heten. Zo’n beetje heel ’s-Hertogenbosch kwam hier over de vloer. Samen het leven vieren. Goed etend en drinkend. Brabant op z’n best.

Johan Rademaker was het die in 1905 van Central een hotel maakte, in de beste bourgondische traditie. Hij legde de basis voor dé ontmoetingsplaats, dé huiskamer van ’s-Hertogenbosch. En voor dé hotelfamilie van deze stad. Met als meest illustere opvolger kleinzoon Tonny (A.J.), de onvermoeibare, de man die van het hotel een echt groot hotel maakte (van 27 ‘ruime en luchtige kamers’ naar 125  kamers volgens de modernste eisen) en tot zijn 91ste dagelijks actief bleef. En nu is het achterkleindochter Karin – de vierde generatie – die met veel verve laat zien wat gastvrijheid op z’n 2017s betekent. ”Verbinden is mijn missie: mooie momenten mogelijk maken, genieten van het leven als het even kan samen.”

Cé is 7 dagen per week geopend voor een heerlijk bakje koffie, voor uw zakelijke gesprek of gewoon even bijkletsen onder het genot van een echte Bossche bol of onze specialiteit de huisgemaakte Apfelstrudel. Daarnaast bent u ook van harte welkom voor een snelle of gemoedelijke lunch, voor onze speciale cocktails of een van de 5 verschillende bieren op tap met ‘iets vertrouwd’ als een bitterbal of ‘iets nieuws’ als de borrelplank Cé Speciaal. Het diner wordt een feest met heerlijke verse producten met verrassende lokale ingrediënten. Nieuwsgierig naar onze nieuwe kaart en/of reserveren? Ga naar onze nieuwe website www.ce-denbosch.nl

Hier wil je zijn, als Bosschenaar én als bezoeker van deze prachtstad. Om te proeven van de sfeer. Van de gezelligheid met een touch van grandeur. Zoals Dirck het al graag zag. In het centrum van alle aandacht. Voor uzelf, voor elkaar, voor grandioos eten en drinken. Genietend. Zo zien we u dus het liefst. Bij Cé. In Hotel Central. Aan de Markt.

Over Golden Tulip Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Hèt verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. Beleef ‘s-Hertogenbosch in al zijn mooie
facetten in en om Golden Tulip Hotel Central!

Voor meer uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon Karin Rademaker
Telefoon 073 6.926.926
E-mail info@ce-denbosch.nl / reserveren@ce-denbosch.nl

 

 

 

 

1 Reacties uitgeschakeld voor Brasserie Cé geopend 1920 28 juli, 2017 073 Culinair, Zakelijk nieuws juli 28, 2017

Facebook Comments