Digitaal bladeren

Gezellige drukte op de Bossche Kermis
Auteur:

Gezellige drukte op de Bossche Kermis

De organisatie van de Bossche Kermis heeft de editie 2017 met een tevreden gevoel van start zien gaan. Tijdens de openingsact zijn veel mensen blij gemaakt met een muntje voor een gratis ritje. De diversiteit in de ruim 70 attracties, verdeeld over de Bossche Binnenstad zorgt voor een gezellige drukte en mix van inwoners en kermisvierders.

 Bereikbaarheid van de Bossche Kermis
De Bossche Kermis staat dit jaar in het teken van toegankelijkheid. Het makkelijkste is de Bossche Kermis lopend of met het openbaar vervoer te bereiken. Voor fietsers zijn er diverse bewaakte, gratis stallingen. Bij het NS-station ’s-Hertogenbosch kun je op de rotonde naar beneden fietsen voor de stalling, ook bij de Wolvenhoek en bij het Burgemeester Loeffplein zijn goede gratis fietsenstallingen. Tenslotte is er in de Kerkstraat een ondergrondse gratis fietsenstalling. Voor de auto is de ruime Parkeergarage St.-Jan een aanrader. Als je de parkeergarage uitstapt, loop je via de brug over de vestinggracht, onder de vestingmuur door naar de Casinotuin, zo naar de Parade op waar de Bossche Kermis begint.

Speciale acties voor kinderen
Afgelopen zondag deed het Zandkasteel de Bossche Kermis aan. Aanvullend hierop komt woensdag 23 augustus Brandweerman Sam de kleinste kermisvierders opzoeken.  De kinderen kunnen vanaf 15:00 uur naar hartenlust met hen op de foto, als ze dat willen.

Publieksprijs
Stemmen op de publieksprijs is mogelijk tot dinsdag 22 augustus via www.kermisdenbosch.nl. De uitreiking van de best scorende kermisexploitanten binnen de categorie vermaak, kindervermaak en verkoop & spel vindt op de kermisdinsdag plaats. Net voor de opening van die dag wordt de Jheronimus Bosch Prijs om 13:00 uitgereikt. Uw stem en aanwezigheid wordt door de organisatie en kermisexploitanten zeer gewaardeerd!

0 Reacties uitgeschakeld voor Gezellige drukte op de Bossche Kermis 754 21 augustus, 2017 Nieuws augustus 21, 2017

Facebook Comments