Digitaal bladeren

Rectificatie artikel restaurant Yes Chef
Auteur:

Rectificatie artikel restaurant Yes Chef

RECTIFICATIE
In de print het 073 Magazine van 6 september staat een artikel over pop-up restaurant Yes Chef! Na het ter perse gaan van het magazine heeft de organisatie van Yes Chef! in verband met de tegenvallende kaartverkoop helaas moeten besluiten het evenement te annuleren. Het initiatief zal niet plaatsvinden op 14 t/m 17 september tijdens de Bossche Waterweek. Wel zal Yes Chef! – onder andere met culinair talent Quintus te Duits – in april 2018, de Maand van Smaakvol Erfgoed, haar deuren openen tijdens We Are Food. De organisatie betreurt de gang van zaken, maar is van mening dat iedereen gebaat is bij deze keuze, zij willen hun belofte kunnen waarmaken en mensen bieden waarvoor zij betaald hebben. Onze excuses voor het ongemak.

Hieronder leest u de volledige verklaring van de organisatie:

Helaas….. Yes Chef! popt niet up volgende week.
De reden: helaas zijn er te weinig kaarten verkocht. Zomaar alles afblazen wilden we niet. Maar als we dan écht gaat rekenen, blijken we niet waar te kunnen maken wat we beloofd hebben. En daar mag niemand de dupe van zijn. De talenten niet, de leveranciers niet, maar bovenal onze gasten niet. U heeft recht op een unieke beleving, een avond vol verrassingen waarbij je geniet van culinaire en culturele talenten.

Wat gebeurt er met Yes Chef!?
We hebben zoveel plezier, kennis en voorbereiding in dit initiatief gestoken. En wat hebben we een bijzondere talenten ontmoet! Omdat wij nog altijd geloven in het concept en deze unieke talenten, hebben wij besloten om de mouwen op te stropen en de komende tijd het concept aan te scherpen.

Want één ding is zeker: Yes Chef! keert terug. In april 2018 is Yes Chef! onderdeel van We Are Food. En dan laten we alle talenten alsnog schitteren. We hopen dat we dan op uw enthousiasme en aanwezigheid mogen rekenen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 073-7200757 of info@yes-chef.nl.

Tot Yes Chef!

0 Reacties uitgeschakeld voor Rectificatie artikel restaurant Yes Chef 896 05 september, 2017 Nieuws september 5, 2017

Facebook Comments