Digitaal bladeren

Oeteldonkse familiemusical ‘Dè Spoort Nie’
Auteur:

Oeteldonkse familiemusical ‘Dè Spoort Nie’

‘Dè Spoort Nie’ is een onvervalste gezellige Oeteldonkse familiemusical die in de herfstvakantie op de planken van het Theater aan de Parade staat.  Bekende Bosschenaren als Hans Tervoort, Ronald Schenk en Frank van den Wildenberg spelen mee. Maar ook nieuw talent (oud en jong) laat van zich horen. ‘Dè Spoort Nie’ is een heerlijke opwarmer voor 11-11 en het Kwèkfestijn. Dat wil je niet missen! 
 
Het verhaal
Een club Oeteldonkse jongeren is samen op Elfkestoer, de concurrent van de Tienertoer. Als de jongeren een week voor carnaval aankomen op Oeteldonk Centraol, is er grote paniek. In de bestrating van Perron 11 ¾ is een groot, diep gat aangetroffen. De prinselijke stapsteen is verdwenen! De stapsteen waarop Zijne Hôôgheid Amadeiro de XXV op zondagochtend de eerste stap zet. Een regelrechte ramp! De groep Oeteldonkse jongeren gaat het mysterie oplossen. Is de stapsteen verkocht? Is de steen nog wel heel en zullen ze hem op tijd vinden? 
 
Dat wil je niet missen!
‘Dè Spoort Nie’ is een gezellige familiemusical die op dinsdag 17 oktober (19.30 u) en op woensdag 18 oktober (14.30 u en 19.30 u) in de Grote Zaal van het Theater aan de Parade staat. Kaarten à €16,50 per stuk zijn te bestellen via theateraandeparade.nl of via de kassa van het Theater aan de Parade. 
0 Reacties uitgeschakeld voor Oeteldonkse familiemusical ‘Dè Spoort Nie’ 1554 07 september, 2017 Evenementen, Nieuws september 7, 2017

Facebook Comments