Digitaal bladeren

Espressobar & Stadskoffiebranderij in de voormalige Koudijsfabriek
Auteur:

Espressobar & Stadskoffiebranderij in de voormalige Koudijsfabriek

foto: Fleur Klemann en William Kersten

Met de opening van de Espressobar & Stadskoffiebranderi met uniek terras aan de Dieze door DaSilva Beans & Leafs  in de voormalige Koudijsfabriek in ’s-Hertogenbosch een unieke locatie rijker. Een warm ingerichte Espressobar heeft twee verdiepingen, een schitterende vide, heerlijke loungebanken  en fauteuils boven langs de ramen met uitzicht op de Dieze. Kortom, alles is aanwezig voor een zinnenprikkelende ervaring!

In de Stadskoffiebranderij staat een unieke koffiebrander, speciaal op maat gemaakt in Italië voor de DaSilva in een knaloranje kleur. Het is zelfs de 1e koffiebrander van deze Italiaanse fabrikant in Nederland. DaSilva is hiermee in staat om met haar Slow Roast methode op een ongeëvenaarde manier koffie te branden. Verser bestaat niet! Daarnaast staat in de Espressobar in diezelfde knaloranje kleur een schitterende Kees van der Westen Spirit espressomachine prominent op de bar.

In de Stadskoffiebranderij bevindt zich ook de trainingsruimte. Hier worden koffie- en theeworkshops en trainingen gegeven aan zowel professionals in de horeca als aan bedrijven en consumenten. Ideaal als (bedrijfs)uitje. Uiteraard is het ook mogelijk om de vers gebrande koffie ter plaatse te kopen en staat er een selectie van schitterende koffiemachines van de merken JURA en ECM.  Als geautoriseerd dealer van deze topmerken is de passie en filosofie van DaSilva Beans & Leafs ook voor u als consument beschikbaar.

Je bent van harte welkom!
Fleur Klemann en William Kersten

0 Reacties uitgeschakeld voor Espressobar & Stadskoffiebranderij in de voormalige Koudijsfabriek 679 13 oktober, 2017 073 Culinair, Zakelijk nieuws oktober 13, 2017

Facebook Comments