Digitaal bladeren

12,5 jaar Robeerst interieurs
Auteur:

12,5 jaar Robeerst interieurs

Stadswinkel biedt beleving en inspiratie

Robeerst interieurs opende 12,5 jaar geleden haar deuren en dat wordt deze maand gevierd. Het is dus nu extra de moeite waard om even binnen te lopen, want tot en met 31 oktober krijg je op iedere aankoop 12,5% korting. En dat geldt voor het hele assortiment! “Het is voor ons echt een mijlpaal. We hebben ons ontwikkeld tot een mooie stadswinkel die zich qua assortiment, beleving en advies onderscheidt van de kolossale meubelboulevards,” zegt de trotse eigenaar Chris Robeerst.

Inspirerend
Robeerst interieurs is voor veel Bosschenaren maar ook voor mensen uit een ruime regio een vertrouwd adres om zich te oriënteren als het gaat om een nieuw interieur of onderdelen daarvan. Deze Bossche woninginrichter heeft dan ook wel wat te bieden. Op de eerste plaats word je als bezoeker bij binnenkomst aangenaam verrast door de verbluffende ruimte van het pand. En door de uitgekiende indeling en presentatie komen de verschillende productgroepen uitstekend tot hun recht. “We willen graag een ongedwongen en inspirerende sfeer creëren. Natuurlijk adviseren en verkopen we graag, maar iedereen kan onze winkel vrijblijvend bezoeken. En of het nou om een lampje, een paar kussens of een riante zitbank gaat, we hebben aandacht voor iedere klant.”

Perfecte locatie
De keuze om een stadswinkel te beginnen was destijds niet vanzelfsprekend. Chris: “Er waren genoeg redenen om het niet te doen. Maar toen de gelegenheid zich voordeed om op deze plek te starten, hebben mijn vrouw Regien en ik toch niet lang getwijfeld. De Snellestraat was overigens toen nog niet zo’n trendy straatje als het nu is, maar er was veel traffic. Wij durfden het avontuur wel aan. Door de komst van allerlei nieuwe en trendy initiatieven is het een hele goede keuze gebleken. En afgezien van de perfecte locatie biedt dit pand met 700 m2 alle mogelijkheden voor een prima presentatie.”

Goed indelingsplan
We hadden het al even over een vrijblijvend advies. Chris en zijn enthousiaste en creatieve team geven dat graag. Chris: “Een harmonieus interieur staat of valt met een goed indelingsplan. Het is essentieel om een sterke basis te leggen. Denk daarbij aan de logische looproutes door de ruimtes, lichtinval, afmetingen, materialen en kleurgebruik. Vaak is het lastig om zelf een goed plan te maken en is juist de hulp van een specialist welkom. Wij kijken met een frisse blik en komen met verrassende en niet altijd voor de hand liggende ideeën. Het indelingsplan wordt uitgewerkt op een schaal 1:20 tekening, zodat je de nieuwe indeling echt al kunt ervaren. Tijdens ons adviesgesprek krijgt de klant een eerlijk voorstel, zonder verplichtingen.”

Robeerst interieurs is tijdens de komende koopzondagen in oktober geopend. Je bent van harte welkom. Profiteer nu van de jubileumkorting van 12,5 %. De voorwaarden vind je op www.robeerst-interieurs.nl.

 

0 Reacties uitgeschakeld voor 12,5 jaar Robeerst interieurs 1899 19 oktober, 2017 Zakelijk nieuws oktober 19, 2017

Facebook Comments