Digitaal bladeren

‘Omdat iedere vrouw uniek is’
Auteur:

‘Omdat iedere vrouw uniek is’

Store3 Mode & Accessoires

in Den Bosch Maaspoort – Lokerenpassage 39 www.winkelcentrummaaspoort.nl

Ons team verwelkomt je graag bij Store3 aan de Lokerenpassage 39 te ‘s-Hertogenbosch. Het verkoopteam van Store3 in Den Bosch wordt gevormd door Angelique en Sharon die beiden over vele jaren verkoopervaring beschikken. Zij geven graag goed advies aan onze klanten over pasvormen, kledingcombinaties en accessoires en zorgen ervoor dat je jezelf op je gemak voelt in onze winkel. Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk en houden niet van opdringerige verkoop. Snuffel rustig rond in onze winkel en als je geholpen wilt worden, dan zijn we er voor jou. Zolang onze klanten zich prettig voelen in onze kleding en accessoires, zijn wij tevreden.

Naast een trendy outfit kunt je bij Store3 ook terecht voor modeaccessoires. Accessoires ‘pimpen’ als het ware je outfit. Een nieuwe shawl, ketting, sieraad of riem maken je outfit weer nieuw en compleet.

Store3 biedt trendy en betaalbare damesmode (blouses, tops, tunieks, vesten en broeken). Onze damesmodecollectie wordt dagelijks aangevuld met nieuwe trendy mode items.
Het accessoires-assortiment van Store3 bestaat uit een uitgebreide collectie trendsieraden (armbanden, kettingen en oorbellen), horloges, tassen, riemen, shawls en allerlei seizoensgebonden trendy hebbedingen zoals zonnebrillen en portemonnees van unieke merken. Store3 verkoopt merken van voornamelijk Nederlandse ontwerpers waaronder sieraden van Melano Colours, IKKI Horloges, tassen van Bag2Bag, IXXXI Jewelry, Cluse Watches en My Jewellery. Deze artikelen zijn leuk om voor jezelf te kopen of om iemand cadeau te doen. Je kan bij ons ook terecht voor een cadeaubon, die wij dan feestelijk voor je inpakken.
Wij nodigen je uit om snel eens een kijkje te komen nemen naar ons wekelijks wisselende collecties op het gebied van Mode & Accessoires. Veel shopplezier!

 

Store 3 Mode & Accessoires ‘s-Hertogenbosch is gevestigd aan de Lokerenpassage 39

0 Reacties uitgeschakeld voor ‘Omdat iedere vrouw uniek is’ 916 25 oktober, 2017 Zakelijk nieuws oktober 25, 2017

Facebook Comments