Digitaal bladeren

Primeur Vue Den Bosch met elektrisch verstelbare stoelen
Auteur:

Primeur Vue Den Bosch met elektrisch verstelbare stoelen

In Den Bosch is zondag de allereerste bioscoop in Nederland geopend die in alle zalen elektrisch verstelbare DeLuxe stoelen heeft. Dit zijn stoelen waarmee de bezoeker aan de Vue-bioscoop gevestigd aan de Jan Heinstraat zelf de stand kan bepalen, met de benen helemaal omhoog tot bijna ligstand. 

Bekende Bosschenaar Tim Haars
Vue heeft de spectaculaire verandering van de zalen geheimgehouden tot het moment van de opening zondag. 300 Bosschenaren mochten tijdens de opening, die verricht werd door bekende Bosschenaar Tim Haars, als eerste de nieuwe bioscoop bewonderen en de nieuwste filmbeleving uitproberen. Ook zijn er 3 zalen bijgebouwd, waardoor de bioscoop nu nog meer films kan aanbieden en de filmliefhebbers nu in 8 zalen de allernieuwste films kunnen bekijken. Naast de zalen, heeft ook de foyer een flinke make-over gekregen. Zo is er onder meer een mosmuur in de foyer gebouwd en is er een grote bar waar de bezoekers na afloop van de film nog een drankje kunnen drinken.

Ron Sterk, directeur Vue: “Er werd al flink gespeculeerd over wat er stond te gebeuren in Vue Den Bosch. We beloofden de Bosschenaren dat ze steil achterover zouden slaan van het resultaat. Die belofte komen we vrij letterlijk na! We zijn constant bezig om het de bioscoopbezoekers zo aangenaam mogelijk te maken en hen een optimale filmbeleving te bieden.” 

0 Reacties uitgeschakeld voor Primeur Vue Den Bosch met elektrisch verstelbare stoelen 2170 09 april, 2018 Nieuws, Zakelijk nieuws april 9, 2018

Facebook Comments