Digitaal bladeren

‘Wij verkopen beleving’
Auteur:

‘Wij verkopen beleving’

Rick Kemps van Kemps Bike Totaal

Voor diegenen die regelmatig op de terrassen in de Korenbrugstraat gezellig een drankje doen, is het een bekend beeld. Kersverse eigenaren van een fonkelende fiets die via wijd openstaande deuren van de tegenoverliggende fietsenwinkel van Kemps Bike Totaal in een jubelstemming naar buiten komen. “Dat is inderdaad een heel leuk moment,” beaamt Rick Kemps. “Die beleving en het geweldige gevoel dat je op je nieuwe fiets heerlijke tochten gaat maken is natuurlijk prachtig. Jong en oud geniet daarvan. Dat maakt ons vak zo leuk. Wij verkopen beleving.”

De naam Kemps is in ‘s-Hertogenbosch van oudsher verbonden aan fietsen. De overgrootvader van Rick begon er al mee in Gemonde en nazaat Jan Kemps (vader van Rick red.) vestigde zich met zijn vrouw Riet in 1960 in ‘s-Hertogenbosch. Hij heeft de zaak, sinds 1970 gevestigd aan het huidige adres, inmiddels overgedaan aan Rick en Mignonne. Kemps senior is overigens ondanks zijn gevorderde leeftijd nog regelmatig in de werkplaats te vinden. En de volgende generatie staat ook al klaar. Het gaat evenwel nog even duren voordat zijn kleinzoon Tommy op zijn beurt het stokje gaat overnemen.

Toonaangevend
Vele plakplaatjes met de naam ‘Kemps Bike Totaal’ op de achterspatborden van even zoveel Bossche fietsen bevestigen de populariteit van Kemps Bike Totaal. Rick: “We verkopen nog steeds het meest (trendy) stadsfietsen en sportieve fietsen, maar we zien de populariteit van de e-bike enorm toenemen. Waren het eerst nog senioren die het “duwtje” in de rug waardeerden, nu zijn ook de dertigers en veertigers om en niet te vergeten de schoolgaande jeugd, die 10 km of meer moet fietsen om op school te komen. De fabrikanten hebben de e-bikes hip gemaakt en bieden daarmee een gewild alternatief voor het woon-werkverkeer maar ook voor recreatief fietsen.”

Sterk merk
Kemps Bike Totaal blijkt dus een sterk merk. Rick: “Wij kunnen met onze eigen werkplaats, ook nadat de fiets is aangeschaft, optimale service bieden. Dat is zeker te danken aan ons team van geweldig betrokken en goed opgeleide medewerkers. Zij houden van hun vak en zijn dankzij bijscholingscursussen van de fabrikanten en BOVAG op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met de komst van de e-bike is dat uiteraard erg belangrijk.”

5 jaar garantie op e-bike inclusief accu
Verder biedt het feit dat Kemps Bike Totaal maar liefst 5 jaar garantie geeft op een e-bike, inclusief accu, de nodige zekerheid. Maar ook allerlei andere zaken als een vrijblijvend adviesgesprek, bodyscan, zadelservice en persoonlijk contact maken deze echte Bossche fietsenzaak tot hét adres voor de koop van uw nieuwe fiets!

Neem hieronder even een kijkje bij Kemps Bike Totaal. En u bent natuurlijk van harte welkom in de winkel in de Korenbrugstraat 10 in ‘s-Hertogenbosch. 073 6137686 www.kempsbiketotaal.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor ‘Wij verkopen beleving’ 2904 26 april, 2018 Zakelijk nieuws april 26, 2018

Facebook Comments