Digitaal bladeren

Nominaties Starter- en Stayer Award 2018
Auteur:

Nominaties Starter- en Stayer Award 2018

Sinds 2016 initieert het culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch ieder jaar de nominaties van drie startende en drie geroutineerde/gesettelde regionale Bourgondische ondernemers. Bourgondisch ’s-Hertogenbosch wil door deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten onze gastvrije stad promoten.

Eind augustus heeft de jury drie genomineerden voor de Starter- en Stayer Award geselecteerd. De kandidaten zijn geworven en voorgedragen via social media en diverse andere kanalen. De jury, bestaande uit Carel Henderson (EJP Accountants & Adviseurs), Joost de Koning (LXA The Law Firm) en Marinus van Dorst (Dorstlessers), heeft na een zorgvuldige juryronde uit het totale aanbod uiteindelijk voor beide Awards drie potentiële winnaars geselecteerd. Deze geselecteerde bedrijven voldeden in de ogen van de jury het meest aan de gestelde criteria.

Genomineerde Starters zijn:

Côte Bar Bistro

Wijn bij Stijn | wijnbar | eten

Buurt | café | restaurant


Genomineerde Stayers zijn:

Restaurant Le Méridien

Allerlei & Visserij | restaurant

Café Reinders

Op maandag 10 september worden de uiteindelijke winnaars tijdens de feestelijke openingsavond van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch in het bestuurscentrum bekend gemaakt. In 2017 koos de jury Keilekker Worstenbrood als winnaar van de Starter Award en Café Bar Le Duc als winnaar van de Stayer Award.

0 Reacties uitgeschakeld voor Nominaties Starter- en Stayer Award 2018 595 05 september, 2018 073 Culinair, Nieuws september 5, 2018

Facebook Comments