Digitaal bladeren

Kwèkfestijn weer voor iedereen te bekijken
Auteur:

Kwèkfestijn weer voor iedereen te bekijken

Het 60e Kwekfestijn wordt door de Oeteldonksche Club van 1882 live uitgezonden via de livestream op www.kwekfestijn.org, via de Oeteldonk App en via de Bossche lokale omroep DTV. Alle thuisblijvers kunnen op deze manier wereldwijd het grootste, Oeteldonkse liedjesevenement live volgen.

Op zaterdag 17 november kunnen vanaf 9.00 uur tot 00.30 uur thuisblijvers de hele dag het Kwèkfestijn zien, zowel via tv als via elk mobiel apparaat. De uitzending wordt uitgezonden door de Oeteldonksche Club van 1882, in samenwerking met AVE Experience, studenten van het Sint Lucas college en vrijwilligers.

De uitzending is te zien via:

Trots

We zijn er onwijs trots op dat we dit fantastische evenement op deze manier kunnen uitzenden, zodat iedereen het kan volgen”, vertelt Rinske van Kasteren, minister van PPC van de Oeteldonksche Club van 1882. “Met de inzet van al deze kanalen, kan iedereen van het Kwèkfestijn genieten. Met de livestream hebben we zelfs wereldwijd bereik en kunnen we dus ook Oeteldonkers buiten de nationale durpsgrenzen bedienen.”

 

0 Reacties uitgeschakeld voor Kwèkfestijn weer voor iedereen te bekijken 706 10 oktober, 2018 Nieuws oktober 10, 2018

Facebook Comments