Digitaal bladeren

D’n Elfde van d’n -Elfde komt eraan!
Auteur:

D’n Elfde van d’n -Elfde komt eraan!

Houd ‘m vrij en ben d’r bij!

Aanstaande zondag 11 november is het weer zo ver. Dan wordt voor de 9e keer alweer het Oeteldonkse caranavalsseizoen officieel geopend. Veel Bosschenaren grijpen die gelegenheid aan om lekker ‘unnen dag te gaon dweilen’. En sommigen trekken er zelfs een heel weekend voor uit. D’n Elfde van d’n Elfde zoals het feestje officieel heet, kent weliswaar nog niet zo lange traditie maar wordt door veel Oeteldonkers graag aangegrepen om de kiel, het ‘jeske’ en natuurlijk d’n Oeteldonkse sjaal uit de kast te trekken.

Een heerlijk feestje waar de plaatselijke horeca graag aan meewerkt. Met inmiddels niet meer weg te denken onderdelen als de jaarvlag, het spelen van het volkslied, het Pleintjesfeest voor de jeugd en natuurlijk de officiële opening van het seizoen, door onze burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel.
Wederom is in samenwerking met maar liefst 53 Oeteldonkse horecabedrijven en talrijke clubkes, een mooi programma samengesteld voor jong en oud. Compleet met carnavalsmis (met een speciale rol voor de Oeteldonkse das), en dit jaar écht de mogelijkheid om het volkslied uit volle borst mee te zingen. Na de opening door Peer vaan den Muggenheuvel zal door Peerke het Pleintjesfeest worden geopend, en kan de toekomst van Oeteldonk zich vermaken met allerlei spelletjes en activiteiten. Kortom, van de kleine uurtjes in de ochtend tot de late uurtjes van de dag: houd ‘m vrij en ben d’r bij!!

0 Reacties uitgeschakeld voor D’n Elfde van d’n -Elfde komt eraan! 358 06 november, 2018 Hotspots, Nieuws november 6, 2018

Facebook Comments