Digitaal bladeren

De eerste Bossche Kerstshow is geboren!
Auteur:

De eerste Bossche Kerstshow is geboren!

Bosschenaren! Zien jullie die heldere ster aan het firmament? Stralend en schitterend kondigt hij de komst van de Drie Bossche Wijzen aan: Hans Tervoort, Ronald Schenk (Kleinkeind Frits) en Sjef Ipskamp (Koninklijke Harmonie). Op 15 december presenteert Theater aan de Parade deze unieke, feestelijke en kerstige show in de Pleinzaal. Een avond vol kerstliedjes, een heuse Kerstmissverkiezing, een kerstquiz en vele andere onzinnige kerstige zaken. Natuurlijk kunnen ze dat niet met z’n drieën dus laten zij ook diverse gasten zingen en worden begeleid door de Kerst Feest Bende. Trek je mooiste, of lelijkste, kerstkleding aan en kom op 15 december naar Theater aan de Parade zodat je al helemaal in de juiste stemming bent voor Kerstmis!

De kerstshow is ongestoeld, de bar is open en er kan naar hartenlust mee worden geswingd, gezongen en gedanst. Een kaartjes kost € 15,00 en kun je hier kopen. Zeg het voort: een kerstshow is geboren!

0 Reacties uitgeschakeld voor De eerste Bossche Kerstshow is geboren! 408 19 november, 2018 Hotspots, Nieuws november 19, 2018

Facebook Comments