Digitaal bladeren

Beleef Bosch én Binnendieze
Auteur:

Beleef Bosch én Binnendieze

De Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch heeft rondom de tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum Uit de stal van Bosch. Jheronimus Bosch en de Aanbidding der Koningen speciaal een winterarrangement samengesteld. Met, heel uniek in de winter, een vaartocht over de Binnendieze naar Het Noordbrabants Museum.

We willen samen met Het Noordbrabants Museum vieren dat een origineel schilderij van Jeroen Bosch deze winter in onze stad te zien is. Het gaat om Aanbidding der Koningen uit The Metropolitan Museum of Art in New York (foto). Wereldwijd zijn ongeveer 25 originele schilderijen van Bosch bewaard gebleven die zelden wordenuitgeleend. Dat maakt deze bruikleen voor Het Noordbrabants Museum heel bijzonder.

Als Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch willen we deze bijzondere gebeurtenis op een speciale manier met u mee beleven. Vandaar ons winterarrangement Beleef Bosch én Binnendieze. U start om 12.00 uur met warme chocolademelk of koffie met een echte Bossche bol. Onze gids neemt u vervolgens mee voor de Jeroen Bosch wandeling door de binnenstad. Deze eindigt in het Zwanenbroedershuis waar u een versnapering wacht en u een korte impressie krijgt van dit prachtige pand. Hierna gaat u bij de steiger achter in de tuin aan boord en vaart u met onze schipper – gids naar Het Noordbrabants Museum. Hier bekijkt u op eigen gelegenheid de expositie. U sluit dit arrangement na uw museumbezoek af bij Grand Café Silva Ducis met glühwein met borrelplankje en cappuccinokopje zuurkoolsoep met spekjes.Dit arrangement is te boeken vanaf vrijdag 7 december, op vrijdag, zaterdag en zondag. U betaalt € 47,50 of € 35,00 met een Museumkaart.

Verkoop:
balies van de Kring Vrienden: Parade 12 en Sint-Janssingel 25
www.DagjeDenBosch.com
telefonisch: 0900 2020 178 (90 cent per gesprek)

0 Reacties uitgeschakeld voor Beleef Bosch én Binnendieze 264 01 december, 2018 Nieuws december 1, 2018

Facebook Comments