Digitaal bladeren

Activiteiten Boekhandel Adr. Heinen januari 2019
Auteur:

Activiteiten Boekhandel Adr. Heinen januari 2019

Lezerscafé met Kester Freriks
di 8 januari, 19.30 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree: € 5, incl. pauzedrankje / reserveren via info@heinen.nl
Op 8 januari is Kester Freriks de gast in het Lezerscafé van Boekhandel Heinen. Van hem verscheen onlangs ‘Tempo Doeloe – een omhelzing’, eerder schreef hij ‘Echo’s van Indië – De onafhankelijkheid van Indonesië in verhalen en herinneringen’. Margriet Kemper gaat vanavond met hem en het publiek in gesprek over zijn boeken en Nederlands-Indië.
http://www.heinen.nl/activiteiten/lezerscaf%C3%A9-met-kester-freriks/

Workshop Creative Flow
do 10 januari, 19.30 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree € 5, incl. koffie/thee / reserveren via info@heinen.nl
Van 11 januari tot 10 februari is het weer de Maand van de Spiritualiteit, met aandacht voor spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Natuurlijk ook bij Heinen. Daarom organiseren we o.a. op de vooravond een workshop Creative Flow, met oefeningen om elke dag even aan de drukte te ontsnappen en om op de pauzeknop te kunnen drukken.
http://www.heinen.nl/activiteiten/workshop-creative-flow/

Het Nationale Voorleesontbijt met Jaap Robben
wo 23 januari, 9.45 en 10.45 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis, aanmelden bij irene@heinen.nl
Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari 2019 vinden weer de Nationale Voorleesdagen plaats, tien dagen waarin we het voorlezen aan jonge kinderen stimuleren. Traditiegetrouw starten deze dagen groots met Het Nationale Voorleesontbijt. Op woensdag 23 januari is Jaap Robben onze gast. Vanaf 9.45 uur staat er voor iedereen een ontbijtje klaar en om 10.00 uur leest Jaap voor; eerst uit ‘Een huis voor Harry’, het Prentenboek van het Jaar. En daarna uit zijn eigen prentenboek ‘Plasman’. Om 10.45 uur doet Jaap dat nog een keer, een tweede ronde. Alle Bossche peuters en kleuters zijn hierbij van harte welkom. 
http://www.heinen.nl/activiteiten/het-nationale-voorleesontbijt-met-jaap-robben/

Presentatie ‘Bijzondere keus, meneer de reus’
wo 30 januari, 10.30 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis
In januari verschijnt ‘Bijzondere keus, meneer de reus’, het nieuwe kinderboek van Erik van Os en Elle van Lieshout met illustraties van (de Bossche illustrator) Job van Gelder. Dat is een feestje waard! En daarom vieren wij het boek (voor kleuters en kinderen van groep 3) met een presentatie tijdens De Nationale Voorleesdagen, op woensdag 30 januari om 10.30 uur, bij ons in de boekhandel.
http://www.heinen.nl/activiteiten/presentatie-bijzondere-keus-meneer-de-reus/

Boekhandel Adr. Heinen
Kerkstraat 27 ‘s-Hertogenbosch
+31 (0)73 – 30 20 100
www.heinen.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Activiteiten Boekhandel Adr. Heinen januari 2019 218 31 december, 2018 Hotspots december 31, 2018

Facebook Comments