Digitaal bladeren

Poemiek viert met 22e uitvoering bijzonder jubileum
Auteur:

Poemiek viert met 22e uitvoering bijzonder jubileum

Tal van vertolkers van bekende en onbekende Oeteldonkse liedjes hebben de afgelopen 21 jaar hun versie gegeven op originele, pakkende en kolderieke wijze. Eén ding hadden ze  gemeen in hun presentatie: er werd niet gezongen, want dat mag nou eenmaal net niet bij de Poemiek.

Daar worden Oeteldonkse liedjes van nu en vroeger verteld, geschreeuwd en gefluisterd, gerapt, gedeclameerd en soms zelfs met begeleidende muziek uitgevoerd. Maar zingen is er dus niet bij. Voor vele deelnemers blijkt dat aspect juist telkens weer een leuke uitdaging te zijn.

Ook dit jaar verheugt de organisatie zich weer op veel creatieve deelnemers met een nieuwe vondst. Maar daarnaast wil ze, bij voldoende deelname, ook oud-deelnemers vragen hun ooit uitgevoerde versie nog een keer te laten horen en zien. Naast het kiezen van een winnende nieuwe vertolking wordt uit de oude winnaars een totaal-winnaar kiezen van de afgelopen 22 jaar!

Inmiddels is de Poemiek toe aan zijn of haar 22e editie. Een vet Oeteldonks jubileum dus, dat als vanouds wordt gehouden in de Knillispoort in ’s-Hertogenbosch op dinsdag 12 februari, aanvang 20.11 uur.

Inschrijven voor deelname tot 7 februari via  simonekerkhof@hotmail.com

0 Reacties uitgeschakeld voor Poemiek viert met 22e uitvoering bijzonder jubileum 554 03 januari, 2019 Nieuws januari 3, 2019

Facebook Comments