Digitaal bladeren

Wandel mee met dé carnavalswandeling
Auteur:

Wandel mee met dé carnavalswandeling

Ontdek de gebruiken & tradities van Carnaval in Den Bosch
Ben jij fervent fan van het Bossche Carnaval of juist onbekend en benieuwd naar de achtergrond van Carnaval in Den Bosch (Oeteldonk) en haar gebruiken? Dit jaar organiseert VVV ’s-Hertogenbosch voor de twintigste keer op rij de carnavalswandeling.

Kom alvast in de feeststemming en wandel met onze professionele stadsgids mee! Tijdens deze twee en half uur durende wandeling loop je door de stad, breng je een bezoek aan het Nationale Carnavalsmuseum en pak je een ‘neutje’ in één van de vele kroegen. Maak kennis met het Bossche carnaval en ontdek de Oeteldonker in jou!

Inschrijven?
Jij kunt je nu inschrijven voor de volgende data: zaterdag 16, zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24 februari. Vertrek om 14:11 uur aan de voet van de Sint-Janskathedraal op de Parade. Inschrijven kan via 073-612 7170 of per mail naar info@vvvshertogenbosch.nl. De kosten voor deze wandeling bedragen €14,11 p.p. inclusief een bezoek aan het Nationale Carnavalsmuseum, twee consumpties en een leuk aandenken. Ben er snel bij want vol = vol!

0 Reacties uitgeschakeld voor Wandel mee met dé carnavalswandeling 872 31 januari, 2019 Nieuws januari 31, 2019

Facebook Comments