Digitaal bladeren

Boekhandel Heinen breidt uit
Auteur:

Boekhandel Heinen breidt uit

Het gaat uitstekend met Boekhandel Heinen. Sinds de overname uit de failliete Polare-keten in 2014 heeft de boekhandel zich buitengewoon goed ontwikkeld; de klanten hebben hun boekhandel terug ontdekt.

Het is daarmee tijd om weer vooruit te kijken: Heinen breidt in mei het assortiment uit, de kinderboekenafdeling wordt groter en teruggebracht naar de oorspronkelijke plek. De lunchroom van de Verkadefabriek die daar nu gevestigd is, maakt op 1 april weer plaats voor boeken.

De Verkadefabriek is blij dat het de boekhandel zo goed gaat, dat het zijn steentje heeft kunnen bijdragen aan de doorstart en maakt graag plaats. Boekhandel Heinen is verheugd met de geleverde steun van de Verkadefabriek. De coöperatie, waar de Verkadefabriek onderdeel van uitmaakt, blijft mede-eigenaar van de boekhandel. En de samenwerking tussen Heinen en Verkadefabriek blijft onverminderd intensief.

Boekhandel Adr. Heinen

Kerkstraat 27
‘s-Hertogenbosch
+31 (0)73 – 30 20 100
www.heinen.nl

0 Reacties uitgeschakeld voor Boekhandel Heinen breidt uit 139 01 maart, 2019 Hotspots maart 1, 2019

Facebook Comments