Digitaal bladeren

Bosch Parade borrelt en bruist
Auteur:

Bosch Parade borrelt en bruist

Nog drie maanden te gaan en dan vaart Bosch Parade editie 2019 over de Dommel in ’s-Hertogenbosch. Achter de schermen is het gezelschap van regisseurs, social artists, ontwerpers, theatermakers, componisten en tekstschrijvers druk bezig met afstemming van de creatieve plannen. Bosch Parade werkt aan een nieuw totaalconcept om richting het publiek meer impact te creëren.

Bosch Parade heeft een nieuw gezicht
Het water brandt en het vuur spat op het water… de nieuwe editie van Bosch Parade wordt grandioos spectaculair en dwaas. Dit en veel meer aspecten worden verbeeld in het nieuwe campagnebeeld. Het verwijst naar het verhaal van de nieuwe parade waar we onze inspirator Jheronimus Bosch eren als een (beeld)verteller. Editie 2019 wordt een vertelling van een beeldend verhaal in 14 tableaus, een universele fabel die gaat over altijd doorgaande vernieuwing.

Nieuw! Tribunes langs de route
De publiekstoeloop voor Bosch Parade afgelopen jaren was enorm en voor dit jaar zijn de verwachtingen op zijn minst gelijk. Daarom creëert Bosch Parade extra zitplaatsen langs de route en worden er tribunes op de oevers van de Dommel gezet. Dit zijn betaalde plaatsen. Voor slechts € 9,50 is wie dat wil verzekerd van een comfortabele zitplaats met prachtig zicht op Bosch Parade.

Eén parade, drie uitvoeringen
Bosch Parade werkt aan één multidisciplinaire voorstelling in de vorm van een drijvende optocht die drie keer over de Dommel vaart. In het vierde weekend van juni, op vrijdag- en zaterdagavond 21 en 22 juni start Bosch Parade om 20.00 uur bij het Willemsplein. Op zondagmiddag 23 juni vaart de optocht vanaf 15.00 uur over de rivier die stroomt langs de historische vestigingsmuren van ‘s-Hertogenbosch.

0 Reacties uitgeschakeld voor Bosch Parade borrelt en bruist 278 28 maart, 2019 Hotspots, Nieuws maart 28, 2019

Facebook Comments