Digitaal bladeren

Klaar voor een bruisend seizoen!
Auteur:

Klaar voor een bruisend seizoen!

De Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch is al 46 jaar uw gastheer in onze mooie stad. We staan weer enthousiast voor u klaar en trappen 1 april met het nieuwe seizoen af. Onze vernieuwde folder is vanaf dan ook verkrijgbaar.

We brengen voor het eerst de mogelijkheid om twee van onze toppers te combineren: de Combi wandelen en Sint-Jan. U krijgt in één keer de highlights uit onze stadswandeling en rondleiding in de Sint-Jan. Onze deskundige gids wandelt eerst met u door de fraaie binnenstad waarbij u natuurlijk de hoogtepunten zult zien. Na een uur bezoekt u de prachtige kathedraal waar u een rondleiding krijgt en u kunt vergapen aan alle pracht en praal.

Zin in meer? Dan hebben we een uitgebreider programma in de aanbieding. Onder de noemer DagjeDenBosch gaat u de hele dag op ontdekkingstocht met een van onze gidsen. Er zijn drie verschillende dagprogramma’s met de hoogtepunten van de Kring Vrienden zoals varen, stadswandeling, beklimming van de toren en een rondleiding in de Sint-Jan. En natuurlijk is er ruim tijd voor koffie met Bossche bol, lunch en aangeklede borrel.

En natuurlijk staan als vanouds onze schipper – gidsen maandag 1 april weer klaar om u over de Binnendieze en Dommel te varen. Vanaf de Molenstraat en het Voldersgat kunt u elke dag opstappen voor de historische route, onze meest gevaren route over de Binnendieze.
Maar ga dit seizoen ook eens aan boord van de Jeroen Boschroute Hemel en Hellevaart of onze Vestingroute. Onderweg krijgt u onder de gewelven van het Hellegat een spectaculaire lichtshow te zien van de figuren uit schilderijen van Jeroen Bosch.

Dit alles en nog veel meer staat in onze compleet nieuwe folder, rijkelijk geïllustreerd met prachtige schetsen van Ton van den Bergh. Deze Bossche illustrator heeft de activiteiten van de Kring Vrienden prachtig geschetst. De folder is vanaf begin april gratis verkrijgbaar.

Graag tot ziens, op het water of aan de wal

Kijk voor data en kaartverkoop op: www.DagjeDenBosch.com Ook kaartverkoop: via de balies van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, Parade 12 en Sint-Janssingel 25 of telefonisch: 0900 2020 178 (90 cent per gesprek)

0 Reacties uitgeschakeld voor Klaar voor een bruisend seizoen! 174 30 maart, 2019 Hotspots maart 30, 2019

Facebook Comments