Digitaal bladeren

Bosch Parade Tour
Auteur:

Bosch Parade Tour

De Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch is dit jaar ook partner bij Bosch Parade. Tijdens deze unieke kunstmanifestatie op de Dommel, bieden wij een arrangement aan rondom Jeroen Bosch met Vipplaats langs de vaarroute.

Bosch Parade Tour is de kans om de stad van Jeroen Bosch volop te beleven. Bosch Parade staat in het teken van deze bekendste zoon van onze mooie stad. Als Kring Vrienden dragen wij Jheronimus uiteraard een warm hart toe en dragen onze kennis over zijn leven met verve uit.
In ons nieuwe arrangement Bosch Parade Tour komt hierbij alles samen. Onze gids begeleidt u deze dag zodat u optimaal in de voetsporen van Bosch kunt treden. Natuurlijk begint u met koffie met de overbekende Bossche bol.

Daarna neemt onze gids u mee voor een wandeling door de stad van de wereldberoemde schilder. Het stratenpatroon is vandaag de dag nog net zo als in de tijd van Bosch. U vaart vervolgens mee op de Jeroen Bosch vaarroute Hemel en Hellevaart. Aan boord krijgt u op de gewelven van het Hellegat een schitterende lichtshow te zien van figuren uit zijn schilderijen. Natuurlijk mag een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center niet ontbreken. In dit kunstcentrum hangen reproducties van alle schilderijen op ware grootte en kunt u een impressie bekijken van het atelier van Bosch.

Voordat u aan tafel gaat voor het exclusief voor Bosch Parade Tour samengestelde Menu Jheronimus Bosch, wordt u bij de Kring Vrienden aan de Parade ontvangen met een hapje en drankje. Na afloop van het diner begeleidt onze gids u naar de oevers van de Dommel waar voor u op speciale tribunes een zitplaats is gereserveerd. Vanaf hier heeft u op waterniveau een magistraal zicht op Bosch Parade.
Bosch Parade Tour wordt zowel in het Nederlands- als Engelstalig aangeboden. U kunt dit arrangement ook boeken zonder diner. Deze is te boeken op donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 (avondvoorstelling) en zondag 23 juni (matinée).

Alle informatie en kaartverkoop op: www.DagjeDenBosch.com

Ook kaartverkoop: via de balies van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, Parade 12 en Sint-Janssingel 25 of telefonisch: 0900 2020 178 (90 cent per gesprek)

0 Reacties uitgeschakeld voor Bosch Parade Tour 296 04 mei, 2019 073 Culinair, Hotspots, Nieuws mei 4, 2019

Facebook Comments