Digitaal bladeren

Open dag Jeroen Bosch Ziekenhuis in Theater aan de Parade
Auteur:

Open dag Jeroen Bosch Ziekenhuis in Theater aan de Parade

beLeef festival voor jong en oud!

Op zaterdag 18 mei houdt het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een open dag. Dit jaar is ‘ie een tikkie anders dan je misschien gewend bent. Hij is namelijk niet in het ziekenhuis maar in het hart van de Bossche binnenstad en wel in het Theater aan de Parade én op de Parade zelf. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt dus naar je toe en neemt bovendien wat vrienden mee.

Dit jaar is de open dag een onderdeel van het beLeef festival. Een vierdaags festival waar het draait om het beleven van ziekte en gezondheid. Ervaar de themapleinen met afdelingen van het JBZ, de escaperoom Fit for the future, e-health, urban culture met onder meer een workshop hiphop, sport met bijvoorbeeld unihockey en rugby, Positieve Gezondheid, de JBZ collegetour met medisch specialisten, kinderplezier bij Heel Holland Verpleegt, Ren je Rot en nog veel meer!


Scan de QR code voor meer informatie.

Of kijk voor het volledige programma en de tijden op www.jbz.nl/beleeffestival
Entree is gratis.

Welke vrienden doen mee?
De Participatiekliniek, Farrent, Saar aan huis, Maag-, Lever-, Darmstichting, Act Inc, Vanzelfsprekend!?, Bibliotheek, Steunpunt Mantelzorg, Taalpunt, Avans Hogeschool, ‘s-Port, Dukebox, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Stichting Wensambulance en Onderzoek Lang leve.

De open dag is een onderdeel van het vierdaagse beLeef festival dat het JBZ organiseert in het kader van gezondheidswelzijn van de mensen in Den Bosch en omstreken en alle JBZ’ers. Naast een open dag is er een symposium en een JBZ-only dag. Daarnaast staat onze jubilerende musicalvereniging vier dagen op de planken met de musical Dokter wat doet u nu!?


Scan de QR code en bestel uw tickets

direct bij het Theater aan de Parade voor de voorstelling Theabelle – Dokter! Wat doet u nu?!

Meer weten over gezondheidswelzijn?
kijk dan op www.jeroenboschziekenhuis.nl/zorg-voor-jou

0 Reacties uitgeschakeld voor Open dag Jeroen Bosch Ziekenhuis in Theater aan de Parade 287 04 mei, 2019 Hotspots, Nieuws mei 4, 2019

Facebook Comments